Fiskom je napunio 10 godina.

Poštovani saradnici i prijatelji Vaš servis u 2021 godini  ulazi sa jubilarnih 10 godina rada u Rasinskom Regionu i šire.

Tačnije 20.09.2021 zaokružićemo  deceniju iza nas.
Osim jubileja ,Fiskom  sa ponosom ističe   aktivno učešće u implementaciji poslovne opreme  punih deset godina ,njenom razvijanju,edukaciji  poslovnih partnera  kao i svim odgovorima na zahteve svojih poslovnih saradnika.

U saradnji sa svojim poslovnim partnerima sa ponosom kažemo da smo lideri u Rasinskom regionu, da smo servis za koji nije bilo nerešivog problema. Apsolutna posvećenost poslu,kreativnost u radu,brzo i efikasno intervenisanje na terenu  su samo neki od razloga koji su nam  obezbedili veliku referentnu listu.

Lokalni i regionalni trendovi su najbolji pokazatelj koliko je teško pokrenuti a naročito održati poslovanje,stoga je zadovoljstvo i ponos na deceniju iza nas još veći.

Od prvog dana rukovodeci se idejom All in one ponude svojim poslovnim saradnicima smo plasirali najnovija IT rešenja od fiskalne opreme,mernih uređaja,video monitoringa,mesarske i računarske opreme renomiranih proizvođača.  Iz portfolija proizvoda su se izdvojili  fiskalni uređaj DP-25 ,fiskalni uređaj GP-350, fiskalni printeri FP-600 i GP-550  kao najprodavaniji uređaji u Rasinskom regionu.

Zahvalni smo na ukazanom poverenju koje su nam ukazali naši poslovni partneri ,koji su prepoznali odgovornost,posvećenost  našeg rada.

 

                 Za Fiskom Solution