Trademaster – Informacioni Sistem za Trgovce

Zasto je Trademaster pravo resenje za Vas?

Bez obzira da li upravljate pekarom, mesarom, prodavnicom, trafikom, diskontom pica, marketom, parfimerijom ili bilo kojim drugim trgovackim objektom, Trademaster informacioni sistem za trgovacki menadzment se prilagodjava vasem nacinu poslovanja.

Sa naprednim „user friendly“ interfejsom, grafickim inovativnim ekranom za rad osoblja, operacijama koje su implementirane u program iz realnog poslovanja, Trademaster vam pruza kompletan uvid u vase poslovanje i kompletnu optimizaciju vasih poslovnih procesa.

Kako Trademaster pomaze vasem poslovanju?

Trademaster je nastao iz visegodisnje iskustva u trgovackom menadzmentu, nudi najbolje iz svih segmenta menadzmenta, cime poboljsava vase poslovanja a samim tim stedi vase vreme i vas novac.

Sa tehnickom podrskom 24/7/365, Trademaster je vas pravi izbor.

Dobrodosli u krug zadovoljnih korisnika Trademaster informacionog sistema za trgovacki menadzment.

Rec korisnika o Trademaster-u

Implementacijom Trademaster informacionog sistem u nase objekte, uspeli smo da centralizujemo sve procese nasih pekara na jedno mesto. Brza i laka upotreba programa rasteretila je zaposlene i olaksala rad.

Upoznajte Trademaster i pocnite bezbrizno da radite


 1. Autorizacija osoblja u vise nivoa

  Zastitite sebe od neovastenog ulaska u program vasih zaposlenih ali isto tako zastite i vase zaposlene. Trademaster sistem pruza visok nivo hijararhije pristupa, odredjeni zaposleni mogu imaju odredjena ovlastenja. Sistem podrzava rad sa siframa, barkodovima, magnetnim karticama, rfid karticama …


 2. Inovativni graficki radni ekran

  Moderan i inovativni graficki prikaz artikala i radnih funkcija vam u svakom sekundu pruzaju kompletan uvid u radni ekran. Nema nepotrebnih i suvisnih dugmica, ekran se podesava prema realnim potrebama korisnika.


 3. Jednostavna i brza naplata racuna

  Iz prakse se pokazalo kao najbrza stvar za rad osoblja kad nema bespotrebnih tastera na ekranu. Zbog vas smo napravili poseban ekran kako bi ubrzali i olaksali rad zaposlenih gde su sve potrebne funkcije. Trademaster podrzava funkcionalno za pojedinacno naplatu po nacinu placanja sa jasno iskazanim kusurom, kombinovano placanje, loyalty ( VIP goste ), gotovniske pdv racune …


 4. Izvestaji o bruto prometu vaseg objekta

  Uvek budite u toku sa vasim prometima u objektu. Izvestaji mogu biti dnevni ili za zadati period. Svi izvestaji se mogu stampati ili exportovati u Excel ili PDF. Izvestaji se mogu pratiti i sa dislociranih mesta putem interneta.


 5. Pratite prodaju vasih artikala

  Uvek budite u toku sa vasim prodatim artiklima u objektu. Izvestaji mogu biti dnevni ili za zadati period. Svi izvestaji se mogu stampati ili exportovati u Excel ili PDF. Izvestaji se mogu pratiti i sa dislociranih mesta putem interneta.


 6. Pratite stanje vasih zaliha

  Uvek budite u toku sa vasim zalihama u objektu. Izvestaji mogu biti dnevni ili za zadati period. Svi izvestaji se mogu stampati ili exportovati u Excel ili PDF. Izvestaji se mogu pratiti i sa dislociranih mesta putem interneta.