Prodajno Mesto Fiskom Black Edition

Kobinacijom fiskalnog štampača Galeb GP-550 i All in One računara Lenovo Touch formirali ste kvalitetan Point of Sale system kako za ugostiteljstvo tako i za potrebe maloprodaje.

Kategorija:

Kobinacijom fiskalnog štampača Galeb GP-550 i  All in One računara Lenovo Touch formirali ste kvalitetan Point of Sale system kako za ugostiteljstvo tako i za potrebe maloprodaje.

Tehničke karakteristike

All in One Lenovo IdeaCentre C20-00 Point of Sale
Procesor Intel DualCore 1,6 Ghz
Radna Memorija 4 GB DD3  1600 Mhz
HDD 500 GB Sata
USB 2.0 2
USB 3.0 2
Lan
WiFi
Card Reader,Camera 1,3 Mpx
Display 19,5 Inch Touch
Win 10 64Bit
Tastatura,Miš
Garantni Rok 24 meseci

Fiskalni Štampač Galeb GP550
Externi Display

Fiskalne kase, Prateća oprema

Prodaja Fiskalnih uredjaja i ostale prateće opreme na odloženo plaćanje do tri mesečne rate ili zamenom na akciji „staro za novo“. Nudimo širok izbor novih fiskalnih kasa i fiskalnih printera, fioka za novac, termo papira i kompletne opreme za trgovinske radnje, male i velike super-markete, komisione, brze hrane…

Fiskalnu kasu možete kupiti i pouzećem. Ne morate dolaziti u Kruševac. Dovoljno je da nam na mail pošaljete sledeća dokumenta:

  • Rešenje iz „Agencije za privredne registre“ – kopija
  • Potvrda o izvršenoj registraciji (PIB) – kopija
  • Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV (ako je korisnik u sistemu PDV-a) – kopija
  • Kopija važeće lične karte ovlašćenog lica (ako je lična karta sa čipom obavezno je isčitati)
  • Kontakt telefon

Nakon dobijanja potrebnih dokumenata, naša služba će pripremiti sva potrebna dokumenta i predračun i poslati Vam nazad na vaš mail, a vaše je da ih odštampate u dva ista primerka, potpišete i overite i pošaljete ugovore nazad poštom.

Proces fiskalizacije (ako su sva dokumenta uredu i overena) traje od dva do tri dana, zavisi od poreske uprave. Kada se kasa fiskalizuje, dobiće te je na adresu koju ste naznačili.