Prodaja - 10 Fiskalnih godina sa Vama

10 Fiskalnih godina sa Vama

10 Fiskalnih godina sa Vama

Datum objave:09.03.2021.
Autor:Fiskom Solution

Fiskom je napunio 10 godina.

Poštovani saradnici i prijatelji Vaš servis u 2021 godini ulazi sa jubilarnih 10 godina rada u Rasinskom Regionu i šire.

Tačnije 20.09.2021 zaokružićemo deceniju iza nas.
Osim jubileja ,Fiskom sa ponosom ističe aktivno učešće u implementaciji poslovne opreme punih deset godina ,njenom razvijanju,edukaciji poslovnih partnera kao i svim odgovorima na zahteve svojih poslovnih saradnika.

U saradnji sa svojim poslovnim partnerima sa ponosom kažemo da smo lideri u Rasinskom regionu, da smo servis za koji nije bilo nerešivog problema. Apsolutna posvećenost poslu,kreativnost u radu,brzo i efikasno intervenisanje na terenu su samo neki od razloga koji su nam obezbedili veliku referentnu listu.

Lokalni i regionalni trendovi su najbolji pokazatelj koliko je teško pokrenuti a naročito održati poslovanje,stoga je zadovoljstvo i ponos na deceniju iza nas još veći.

Od prvog dana rukovodeci se idejom All in one ponude svojim poslovnim saradnicima smo plasirali najnovija IT rešenja od fiskalne opreme,mernih uređaja,video monitoringa,mesarske i računarske opreme renomiranih proizvođača. Iz portfolija proizvoda su se izdvojili fiskalni uređaj DP-25 ,fiskalni uređaj GP-350, fiskalni printeri FP-600 i GP-550 kao najprodavaniji uređaji u Rasinskom regionu.

Zahvalni smo na ukazanom poverenju koje su nam ukazali naši poslovni partneri ,koji su prepoznali odgovornost,posvećenost našeg rada.


Scroll